woensdag 21 oktober 2015

Craftparty Zentangle 9 november!


Iedereen kan het! Als je je naam kunt schrijven dan kun je tangelen. 

De Zentangle® methode komt uit de Verenigde Staten. Het is een makkelijk te leren methode die zich richt op het tekenen van patronen, de zogenaamde 'tangles', die je stap voor stap, lijn voor lijn opbouwt. Het is een ontspannende en plezierige manier van tekenen waarbij er geen fouten zijn, alleen nieuwe mogelijkheden.
De Zentangle methode gaat uit van het principe dat het een tekening is die niets hoeft voor te stellen. Dat klinkt makkelijk en bevrijdend h e?! Omdat de verschillende tangles opgebouwd zijn uit kleine, overzichtelijke stapjes is het echt voor iedereen te doen. Het motto van Zentangle is 'Anything is possible... One stroke at a time!' (Vrij vertaald; Alles is mogelijk... Streepje voor streepje).

Anoeska Waardenburg van http://www.vrijexpressief.nl/ komt op 9 november in de Paddestoel in Waddinxveen een kennismakingsworkshop Zentangle geven. In de zomer van 2015 heeft zij in Amerika het drie-daagse seminar van Rick Roberts en Maria Thomas, de bedenkers van Zentangle, gevolgd. Zij mag zichzelf nu CZT (Certified Zentangle Teacher) noemen en daarvan zijn er maar enkelen in Nederland. Dus een unieke kans om voor een klein bedrag bij haar een workshop te komen volgen!

De kosten zijn 10 euro per deelnemer. Dit is inclusief materiaal en een kopje koffie of thee. Een tweede kopje is op eigen kosten (1 euro).

De Paddestoel is te vinden aan de Lijsterbesstraat 18 in Waddinxveen. Rondom deze locatie is het gratis parkeren. Ruim parkeren kan bij Zwembad De Sniep. Vanaf daar is het 5 minuten lopen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten