donderdag 8 januari 2015

Soulcollage tijdens craftparty 12 februari


Elma van der Salm van Binnenste Buiten Collages geeft een introductieworkshop SoulCollage tijdens de craftparty op 12 februari. Na groot succes van de vorige keer in juni 2014, hebben wij haar gevraagd om nogmaals zo’n inspirerende workshop te komen geven.

SoulCollage is niet zomaar knippen en plakken. Het gaat dieper. Door het maken van SoulCollages leer je veel over jezelf en de wereld om je heen. Door gebruik te maken van je fantasie en intuïtie, daarbij krijg je een duwtje in de rug van Elma, maak je met behulp van tijdschriften, schaar en lijm, een persoonlijke collage. Je maakt een bijzonder kunstwerkje, namelijk iets wat meer over jou vertelt. 

SoulCollage is écht voor iedereen, je hebt er geen speciale vaardigheden voor nodig, zelfs degenen die denken dat ze niet creatief zijn zullen ontdekken dat ook zij kleine kunstwerkjes kunnen maken. Je zult jezelf verrassen!
Meer informatie over Elma en haar SoulCollages, kun je vinden op: http://www.binnenstebuitencollages.nl/
Lijkt het je leuk om creatief bezig te zijn én meer over jezelf te weten te komen, geef je dan op voor deze unieke craftparty!
De craftparty is deze keer te gast op een voor ons nieuwe locatie: de Ronssehof in Gouda.

Datum: 12 februari 2015
Tijd: 20:00 tot 22:00
Kosten: 10 euro, incl. koffie en thee.
Locatie: Ronssehof, Ronsseweg 410, Gouda
Opgeven: via craftpartygouda@gmail.com of het evenement op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten